Την ηγετική της παρουσία στον κλάδο του κοσμήματος αποδεικνύει η έκθεση ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ | HELEXPO

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • English
  • Ελληνικά

Την ηγετική της παρουσία στον κλάδο του κοσμήματος αποδεικνύει η έκθεση ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ

η οποία ενισχυμένη, τόσο σε επίπεδο συμμετοχών, όσο και με κριτήριο την κάλυψη των εκθεσιακών χώρων, πραγματοποιείται για 27η φορά από τις 22-24 Φεβρουαρίου 2014, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αττική.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ, όπως και η έκθεση KOSMIMA, που διοργανώθηκε πρόσφατα για 28η φορά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, είναι ένα δυναμικό δίπτυχο εκθέσεων, που επιδιώκει να συμβάλλει στο άνοιγμα νέων αγορών για το ελληνικό κόσμημα και στη δημιουργία καινούργιων εμπορικών συνεργασιών.Στη φετινή διοργάνωση οι εκθέτες διαμορφώνονται συνολικά σε 325, έναντι 291 στην προηγούμενη διοργάνωση, ενώ ξεχωρίζει η παρουσία όλων των σημαντικών εγχώριων δημιουργών κοσμήματος.

Οι εκθεσιακές εγκαταστάσεις της ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ του 2014 φθάνουν τα 5.314 τμ, έναντι 4.393 τμ στην περσινή αντίστοιχη έκθεση.

Αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία της ΔΕΘ-HELEXPO, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ υιοθετεί και εφαρμόζει καινούργιες πρωτοβουλίες και καινοτομίες, με στόχο την περαιτέρω αύξηση της επισκεψιμότητας, προκειμένου να γίνουν εφικτές περισσότερες και πιο γόνιμες επαφές με νέους εμπορικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ του 2013 καταγράφτηκε 40% αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών, ενώ στην έκθεση βρέθηκαν ξένοι εμπορικοί επισκέπτες από 19 χώρες.

Στην φετινή έκθεση έχουν προσκληθεί ξένοι εμπορικοί επισκέπτες από Ρωσία, Κύπρο, Κροατία, Λίβανο, Τουρκία, Ιορδανία, Αλγερία, Αίγυπτο, ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία, Πολωνία και Τυνησία.

Η διοργάνωση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ, με τη συνδρομή της ΠΟΒΑΚΩ, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες, που θέλουν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις σε κόσμημα και ρολόι, καθώς και για τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου.