ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • English
  • Ελληνικά

    Είστε εδώ

    • Είστε εδώ:
    • Αρχική > Δύο μέρες έμειναν για την ολοκλήρωση της 82ης ΔΕΘ Τελευταία ευκαιρία να συμμετάσχετε στη μεγάλη γιορτή της πόλης

Δύο μέρες έμειναν για την ολοκλήρωση της 82ης ΔΕΘ Τελευταία ευκαιρία να συμμετάσχετε στη μεγάλη γιορτή της πόλης

Δύο μέρες έμειναν για την ολοκλήρωση της 82ης ΔΕΘ και όσοι δεν επισκεφθήκατε ακόμα την Έκθεση έχετε μία τελευταία ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο για να συμμετάσχετε στη μεγάλη γιορτή της πόλης.

Χθες η σκηνή των music events πήρε φωτιά, με την Τάμτα, το συγκρότημα «Μέλισσες» και τους Playmen να ανεβάζουν τους ρυθμούς. Απόψε, λίγο μετά τις 21:30, έρχεται στην 82η ΔΕΘ, στο πλαίσιο των music events, ένα ξέφρενο πάρτι, το MAD Color Youth, με εκατοντάδες λίτρα ΝΕΟΝ χρώμα και UV Lights, για να προσφέρει μια ανεπανάληπτη οπτικοακουστική εμπειρία μαζί με μερικούς από τους πιο δημοφιλείς rappers και djs της χώρας. Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε είναι ένα λευκό t-shirt –που δεν σας πειράζει να αλλάξει το χρώμα του- και την καλή διάθεσή σας, για να διασκεδάσετε με τους all around ήχους από Rap, Hip Hop, RnB, Trap, EDM και Dubstep. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθούν τα music events με το εισιτήριο εισόδου στην 82η ΔΕΘ.

   

Επίσης, σήμερα είναι Ημέρα Γευσιγνωσίας τροφίμων και ποτών από όλη την Ελλάδα στα περίπτερα 2 και 3 της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και των Επιμελητηρίων. Οι γευσιγνωσίες θα γίνονται στον χώρο του κάθε εκθέτη.

Στις 15:00 ξεκινά από τη Νότια Πύλη του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης το 50ο ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ, που γιορτάζει μισό αιώνα ζωής και αναμένεται να χαρίσει νέες συγκινήσεις στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

   

Στις 17:00 θα βρεθεί στην 82η ΔΕΘ και συγκεκριμένα στο περίπτερο 15 του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», ο Σάκης Ρουβάς, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών. Ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», του οποίου είναι

και ο πρώτος επίσημος εθελοντής δότης, θα υποδεχθεί μαζί με τα

   

στελέχη του Συλλόγου τους επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ, ώστε να καταρριφθεί το ρεκόρ εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε μία μέρα.

Στις 19:00 το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Προφήτης Ηλίας» θα συστήσει στο κινέζικο περίπτερο τις γεύσεις του ψωμιού της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας αρτοποιήματα στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Thessaloniki Flavors of Bread».

Στις 19:30, στο πάρκο του κτιρίου διοίκησης, ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας αναμένεται να εντυπωσιάσει το κοινό με τις επιδείξεις ξιφασκίας.

Επίσης, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα οι επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον κινέζικο χορό του Λιονταριού από την ομάδα shao lin kung fu, που θα περιφέρεται χορεύοντας μέσα στους χώρους της Έκθεσης.

Το ωράριο της 82ης ΔΕΘ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είναι 10:00 με 22:00.

Την 82η ΔΕΘ στηρίζει πλειάδα χορηγών και συνεργατών:

Η QATAR, Επίσημος Αερομεταφορέας της 82ης ΔΕΘ, η ΔΕΗ, η Εθνική Τράπεζα, η Γιαννίρης ΑΕ, με τα Peugeot να είναι τα Επίσημα Αυτοκίνητα της 82ης ΔΕΘ, η Nestle Ελλάς, η Μαλαματίνα, χορηγός των συναυλιών, η εταιρεία «Λιμουζίνες Greece Vips», Χορηγός Μετακινήσεων των συναυλιών, τα ξενοδοχεία Μediterranean & Grand Hotel Palace του Ομίλου Luxury Hotels, Επίσημα Ξενοδοχεία των συναυλιών, η εταιρεία Σαμιωτάκης, χορηγός catering των συναυλιών, οι Singular Logic, MLS και Icap και οι Χορηγοί Επικοινωνίας.