Αντιπροέδρος του ευρωπαϊκού παραρτήματος της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων (UFI) εξελέγη ο διευθυντής εκθέσεων της ΔΕΘ-Helexpo | HELEXPO

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • English
  • Ελληνικά

Αντιπροέδρος του ευρωπαϊκού παραρτήματος της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων (UFI) εξελέγη ο διευθυντής εκθέσεων της ΔΕΘ-Helexpo

Στη θέση του αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού παραρτήματος της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων (UFI) εξελέγη ο διευθυντής εκθέσεων της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Ανδρέας Δαρούδης. Η παρουσία ενός ακόμη στελέχους του εθνικού εκθεσιακού φορέα –μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Κυριάκο Ποζρικίδη, που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου- στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια της UFI υπογραμμίζει τη βαρύνουσα σημασία της ΔΕΘ-Helexpo ως μέλους του διεθνούς οργανισμού, αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει στα διεθνή εκθεσιακά δρώμενα. Η θητεία του κ. Δαρούδη θα είναι τριετής και θα ξεκινήσει από το συνέδριο της UFI στη Μποκοτά, που διοργανώνεται από τις 29 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου του 2014, μετά την ετήσια γενική της συνέλευση.  Η ΔΕΘ  είναι μέλος της UFI από το 1927.

Στην Παγκόσμια Ένωση Εκθέσεων λειτουργούν τρία περιφερειακά παραρτήματα, το Asia/Pacific, το Middle East & Africa και το European, που είναι και το μεγαλύτερο. 

Οι βασικοί στόχοι των περιφερειακών παραρτημάτων είναι η αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων, αλλά και η συζήτηση θεμάτων που αφορούν τις επιμέρους περιοχές, με σκοπό την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των μελών και την κατά τόπους προώθηση της αποστολής της UFI. 

Η ΔΕΘ-Helexpo, μέλος πολλών και σημαντικών διεθνών εκθεσιακών οργανισμών και ενώσεων, συνεχίζει την εξωστρεφή της δράση, στοχεύοντας στη μεγαλύτερη δυνατή διεθνοποίησή της.