Καλλιτεχνική πρό(σ)κληση από το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» | HELEXPO

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • English
  • Ελληνικά

Καλλιτεχνική πρό(σ)κληση από το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας»

Ανανεωμένη και δυνατή η ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε, προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στον σχεδιασμό νέου τύπου δράσεων που συνδυάζουν την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση. 

Η δημιουργία ενός κορυφαίου θεματικού πάρκου Ευρωπαϊκών προδιαγραφών βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύντομα στη Θεσσαλονίκη θα δημιουργηθεί με πολύ μεράκι το πρώτο Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας (ErgostasioSokolatas.gr) της Ελλάδας. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα παραμυθένιο και ταυτόχρονα αληθινό  «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας».   

Η σοκολάτα δεν είναι μόνο ένα υπέροχο γλύκισμα, παραμένει ένα υλικό τέχνης όχι μόνο για ζαχαροπλάστες αλλά και για πολλούς ακόμα καλλιτέχνες. Βασικό τμήμα του «Εργοστασίου» αποτελεί μια πρωτότυπη, σοκολατένια Gallery και μια μεγάλη αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Έτσι από τις 6 Σεπτεμβρίου και για 6 ολόκληρους μήνες οι επισκέπτες συμμετέχουν σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον χρόνο, στον χώρο και στο «απόλυτο» όνειρό τους. 

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης ζητούμε τη συμμετοχή νέων καλλιτεχνών (ζωγράφους, εικαστικούς, γλύπτες κτλ.) και τους καλούμε να δημιουργήσουν με όπλο τη φαντασία τους και να εκθέσουν τα έργα τους με θέμα σχετικό με τη σοκολάτα. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2310-291267 και 6932700021 ή στο email chocofactory@helexpo.gr.