ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • English
  • Ελληνικά

    Είστε εδώ

    • Είστε εδώ:
    • Αρχική > ONLINE ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 79η ΔΕΘ‏

ONLINE ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 79η ΔΕΘ‏

Η έκδοση εισιτηρίων για τις εκθέσεις της ΔΕΘ-HELEXPO με τη χρήση smartphones και tablets καθίσταται για πρώτη φορά εφικτή από την επικείμενη 79η ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 6-14 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η ΔΕΘ-HELEXPO εμπλούτισε την εφαρμογή της (TIF) για smartphones και tablets, που χρησιμοποιούν τα λειτουργικά συστήματα Android & iOS, με τη δυνατότητα της online αγοράς εισιτηρίων, μέσω πιστωτικής κάρτας.

Η συγκεκριμένη νέα υπηρεσία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΔΕΘ-HELEXPO με την Εθνική Τράπεζα, η οποία αποτελεί την Επίσημη Τράπεζα για τον εθνικό εκθεσιακό φορέα.

Έτσι, οι χρήστες smartphones και tablets, που έχουν εγκαταστήσει στις συσκευές τους, την εφαρμογή της ΔΕΘ-HELEXPO, μπορούν αφενός να ξεναγηθούν στην έκθεση και στο περιεχόμενο της και αφετέρου να αγοράσουν και τα εισιτήρια τους.

Οι εφαρμογές για Android & iOS επιτρέπουν την περιήγηση στους εκθέτες, στα εκθέματα, στα νέα και στις εκδηλώσεις της 79ης ΔΕΘ, ενώ διαθέσιμη είναι και live κάτοψη του εκθεσιακού κέντρου.

Η δυνατότητα της online αγοράς εισιτηρίων εξετάζεται να επεκταθεί και σε άλλες εκδηλώσεις της ΔΕΘ-HELEXPO.