ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • English
  • Ελληνικά

    Είστε εδώ

    • Είστε εδώ:
    • Αρχική > ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΔΕΘ-HELEXPO ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΜΑΘ, κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΔΕΘ-HELEXPO ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΜΑΘ, κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ

Η αναπτυξιακή πορεία του εθνικού εκθεσιακού φορέα και οι εκθέσεις και εκδηλώσεις, που θα υλοποιηθούν τους επόμενους μήνες, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΔΕΘ-HELEXPO, παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, κ. Γιώργου Ορφανού.

Ο κ. Ορφανός ενημερώθηκε από τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO για την επικείμενη 79η ΔΕΘ, αλλά και για το θεματικό πάρκο, "Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας", το οποίο θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τις 6 Σεπτεμβρίου και θα υποδέχεται επισκέπτες για έξι συνεχείς μήνες. Στο πλαίσιο αυτό, επισημάνθηκε πως η εκτίμηση, τόσο για την επισκεψιμότητα του "Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας", όσο και της 79ης ΔΕΘ, είναι ιδιαίτερα θετική.

Παράλληλα, ο Υπουργός έγινε αποδέκτης της προόδου στις πρωτοβουλίες διεθνοποίησης των δραστηριοτήτων της ΔΕΘ-HELEXPO, αλλά και για τα βήματα εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, όπως συνέβη πρόσφατα με την ανακαίνιση της αίθουσας "Αιμίλιος Ριάδης" (πρώην Helexpo Corona), η οποία έχει καταστεί πολύ πιο λειτουργική, σε σχέση με το παρελθόν.

Τέλος, έγινε παρουσίαση και των επικείμενων κλαδικών εκθέσεων, που θα πραγματοποιήσει η ΔΕΘ-HELEXPO, αλλά και του θεματικού πάρκου του Αστερόκοσμου, το οποίο θα λειτουργήσει φέτος ακόμη πιο πλούσιο σε δραστηριότητες και περιεχόμενο, την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Λεζάντα επισυναπτόμενης φωτογραφίας: Από αριστερά προς τα δεξιά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, κ. Γιώργος Ορφανός και ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Τάσος Τζήκας.

Διεύθυνση Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας 
Τμήμα Διαφημίσεων, Τύπου & Social Media
Τηλ: 2310 291612, 2310 291642 
Fax: 2310 226516, 2310 291691                                  
E-mail: pressoffice@helexpo.gr