ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • English
  • Ελληνικά

    Είστε εδώ

    • Είστε εδώ:
    • Αρχική > ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 13/09 ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 13/09 ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η γιορτή κορυφώνεται. Η 79η ΔΕΘ, η μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση της χώρας, φτάνει δυναμικά στο τελευταίο Σαββατοκύριακό της.

Ο Στέλιος Ρόκκος χθες το βράδυ στο Mad North Stage Festival συγκέντρωσε χιλιάδες θαυμαστές του, οι οποίοι τον αποθέωσαν, ενώ σήμερα τη «σκυτάλη» στις 21:30 παίρνουν η Ελένη Φουρέιρα, οι Boys & Noise και ο Στέλιος Λεγάκης με την «προθέρμανση» της συναυλίας να έχει αναλάβει ο DJ Panik Crew.

Η μουσική συνεχίζεται και στο Music Band Festival της ΔΕΘ με νέες παρουσίες συγκροτημάτων της Θεσσαλονίκης. Οι Datsoon (17:50-18:20), οι Circus Veil (18:30-19:10), οι Last Hellride (19:25-20:05) και οι Bad Name (20:20-21:00) θα παρουσιάσουν τις μουσικές τους στο κοινό της πόλης, στην υπαίθρια σκηνή στο περίπτερο 6. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και σήμερα τη δράση Back to the Streets, τους Pole Acrobats, το Flying Motorcycle, Αφρικανούς μουσικούς, ακροβάτες και ξυλοπόδαρους, όλα στον υπαίθριο χώρο παράλληλα της οδού Αγγελάκη.  Και βέβαια το «παρών» δίνουν αγαπημένες παιδικές παραστάσεις από το Θέατρο Σκιών του Αγάπιου Αγαπίου, από το Θέατρο Αυλαία και από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Πούπουλο στην παιδική σκηνή της ΔΕΘ.

Ακόμη, στις 15:00 εκκινεί από την πλατεία Αριστοτέλους το 47ο Ράλλυ ΔΕΘ.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι σήμερα από τις 10:00 έως τις 22:00 και το εισιτήριο εισόδου είναι 5 ευρώ (οικογενειακό εισιτήριο 10 ευρώ). 

Μέγας Χορηγός της 79ης ΔΕΘ είναι ο ΟΠΑΠ, Επίσημη Τράπεζα η Εθνική Τράπεζα, ενώ επίσημο ξενοδοχείο του Mad North Stage Festival είναι το Grand Hotel Palace. Χορηγοί είναι επίσης η Κεντρική Αγορά Αθηνών (εισιτήρια), η Εγνατία Οδός, η Skyserv, η ICAP (για το αφιέρωμα Innotech) και η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ Βιομηχανία Ειδών Διατροφής (για το Mad North Stage Festival). Ακόμη, την εκτύπωση των προσκλήσεων προσφέρει το ξενοδοχείο Domotel Les Lazaristes, ενώ σημαντική είναι η συμβολή του δήμου Θεσσαλονίκης, του ΟΑΣΘ, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.