ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • English
  • Ελληνικά

    Είστε εδώ

    • Είστε εδώ:
    • Αρχική > ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΘ-HELEXPO ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ UFI

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΘ-HELEXPO ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ UFI

Στο ανώτατο διοικητικό όργανο της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων (UFI), το διοικητικό της συμβούλιο, επανεξελέγη ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, καταλαμβάνοντας μία από τις 11 αιρετές θέσεις της Ευρώπης.

Είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας εκλέγεται για δεύτερη συνεχή θητεία στο διοικητικό συμβούλιο της UFI. Η εκλογή αυτή είναι ενδεικτική της αναγνώρισης που τυγχάνουν από την παγκόσμια εκθεσιακή βιομηχανία η ΔΕΘ-Helexpo και τα στελέχη της και υπογραμμίζει τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που παίζει στα διεθνή εκθεσιακά δρώμενα, στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Σημειώνεται ότι τον Ιούλιο ένα ακόμη στέλεχος της ΔΕΘ-Helexpo, ο διευθυντής εκθέσεων της εταιρείας, κ. Ανδρέας Δαρούδης, εξελέγη στη θέση του αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού παραρτήματος της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων.

Η ΔΕΘ, που συμμετέχει σε πολλούς και σημαντικούς διεθνείς εκθεσιακούς οργανισμούς και εργάζεται αδιάλειπτα προς την κατεύθυνση της διεθνούς δικτύωσής της,  είναι μέλος της UFI από το 1927.