ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • English
  • Ελληνικά

    Είστε εδώ

    • Είστε εδώ:
    • Αρχική > Αίθουσα αιμοδοσίας λειτουργεί από σήμερα και το ΑΝΘ Θεαγένειο μέσα στο Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ

Αίθουσα αιμοδοσίας λειτουργεί από σήμερα και το ΑΝΘ Θεαγένειο μέσα στο Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ


Την παραχώρηση χώρου εντός του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης για την διενέργεια αιμοληψιών από κλιμάκιο του Τμήματος Αιμοδοσίας του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Θεαγενείου, αποφάσισε η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιείται από προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Θεαγενείου σε χώρο που βρίσκεται στο περίπτερο 11 (απέναντι από το περίπτερο 1) και θα αρχίσει να δέχεται αιμοδότες από σήμερα (το ωράριο λειτουργίας είναι 09:00-14:00 τις καθημερινές (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Οι αιμοδότες θα μπορούν να σταθμεύουν τα οχήματα τους σε χώρο δίπλα στην αίθουσα αιμοδοσίας (με είσοδο των αυτοκινήτων από την Πύλη Εμπορίου του εκθεσιακού κέντρου).

Η διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα ανταποκρίθηκε και στο αίτημα του ΑΝΘ Θεαγενείου, έπειτα από την εκπλήρωση ανάλογου αιτήματος και του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε νοσοκομεία της πόλης μας να καλύψουν τις ανάγκες τους σε αίμα σε μία χρονική περίοδο, που έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα σε όλες τις υγειονομικές μονάδες λόγω της εξάπλωσης του ιού COVID-19.