ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • English
  • Ελληνικά

    Είστε εδώ

    • Είστε εδώ:
    • Αρχική > Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Δήμο Παύλου Μελά

Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Δήμο Παύλου Μελά


Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Δωρεάν Προληπτική Ιατρική και Οδοντιατρική για Παιδιά

Καλοκαιρινό bazaar

Δημιουργική Απασχόληση και Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες για Παιδιά


Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Δήμο Παύλου Μελά - 12-13 Ιουνίου 2021

Το Σάββατο 12 Ιουνίου & Κυριακή 13 Ιουνίου (ώρες 09:00 π.μ. - 13:00 μ.μ.), εν όψει της 14ης Ιουνίου - Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, θα πραγματοποιηθεί στο Πρώην Στρατόπεδο του Δήμου Παύλου Μελά, δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, για την ενίσχυση των μειωμένων αποθεμάτων αίματος λόγω της πανδημίας Covid-19.

Περισσότερες Πληροφορίες θα βρείτε εδώ. Facebook Event εδώ 


Δράση Δωρεάν Προληπτικής Ιατρικής για Παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πρώην Στρατόπεδο του Δήμου Παύλου Μελά - 9-13 Ιουνίου 2021

Από την Τετάρτη 9 Ιουνίου έως και την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν προληπτικές ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά στο Πρώην Στρατόπεδο του Δήμου Παύλου Μελά. Οι προληπτικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στον «Ασκληπιό», το νέο Κινητό Πολυϊατρείο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο θα στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς και προσωπικό του Οργανισμού.

Περισσότερες Πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Καλοκαιρινό bazaar και δημιουργική απασχόληση για παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Δήμο Παύλου Μελά - 12-13 Ιουνίου 2021

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του στο καλοκαιρινό bazaar που διοργανώνει, το Σάββατο 12 Ιουνίου από 9:00 έως 14:00 και 17:00 έως 20:00 και την Κυριακή 13 Ιουνίου από 9:00 έως 14:00, στο Πρώην Στρατόπεδο του Δήμου Παύλου Μελά (έναντι Δημαρχείου).

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.