Εισηγήσεις Συνεδρίου (μορφή pdf)Στο πλαίσιο των παραλλήλων εκδηλώσεων της φετινής  διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού PHILOXENIA, η HELEXPO οργανώνει επίσης ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον συνέδριο για τον «Προορισμό Θεσσαλονίκη» με εξαιρετικούς ομιλητές από την Ελλάδα και  το εξωτερικό.

Ο τίτλος του συνεδρίου είναι  DESTINATION THESSALONIKI: 365 days of Μeetings, Studies, Sports, Cruises and Health  και θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον ΕΟΤ  και τη συνεργασία σημαντικών φορέων του τόπου, την  Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης,  “Αιμίλιος Ριάδης».

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανάδειξη της δυναμικής που αναπτύσσεται από διαφορετικές μορφές τουρισμού τόσο στην Θεσσαλονίκη, όσο και στην ευρύτερη περιοχή - καθ’  όλη τη διάρκεια του έτους -  συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός  σύγχρονου και ανταγωνιστικού προορισμού στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και ταυτόχρονα στην Μεσόγειο.  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (Μορφή PDF)

Το συνέδριο μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο οι επαγγελματίες του χώρου του τουρισμού, όσο και άλλοι ενδιαφερόμενοι, όπως φοιτητές, δημοσιογράφοι, διαφημιστές.

H είσοδος είναι δωρεάν, με υποχρεωτική καταγραφή στην υποδοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Μαρία Συλλοπούλου
Υπεύθυνη Οργάνωσης  Συνεδρίου

Τ.   2310 291231 / K.  6979 331046 / E.   ms@helexpo.gr  / W.  www.helexpo.gr


ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING