ΘΕΜΑ  "Rebranding Thessaloniki 2020"
 
  • Αν έπρεπε να διαλέξετε μια θεματική για να αποτελέσει το brand της Θεσσαλονίκης το 2020, ποιά θα επιλέγατε;
  • Ποιά είναι η άποψη των ομιλητών του συνεδρίου που θα προηγηθεί του εργαστηρίου;

Το διαδραστικό εργαστήριο (workshop) με θέμα "Rebranding Thessaloniki 2020" οραματίζεται την νέα ταυτότητα (city branding) της Θεσσαλονίκη του 2020 .
Μέσα από την ενεργή συμμετοχή των πολιτών σε ομάδες εργασίας, θα δημιουργηθούν προτάσεις rebranding και θα σχεδιαστούν καινοτόμες ιδέες για την ταυτότητα της πόλης, όπως απαιτούν οι διεθνείς ανάγκες σήμερα.
 
Θα ληφθούν υπόψη οι παράμετροι και οι δυνατότητες της πόλης, ενώ παράλληλα θα συζητηθούν οι τάσεις στο city branding με παραδείγματα από όλο τον κόσμο.
 
 
Tο εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των ομιλητών του συνέδριου σε ρολό μεντόρων, αλλά και άλλων επαγγελματιών της πόλης.
 
Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με τα βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης, τα οποία δύνανται να ενισχύσουν σε διεθνές επίπεδο την ελκυστικότητα της πόλης: τη στρατηγική, γεωγραφική και εμπορική θέση της Θεσσαλονίκης, τον πολιτισμό, την ιστορία, την αρχιτεκτονική της, την ιδιαίτερη γαστρονομία της, την ποικιλομορφία της νυχτερινής ζωής της, τη νεανικότητά της, το εύρος και την υψηλή ποιότητα των Πανεπιστημιακών κοινοτήτων της κ.ά.
 
Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να συνεισφέρουν την προσωπική τους γνώση, εμπειρία και επαγγελματική εξειδίκευση στον τελικό καμβά του Rebranding Thessaloniki 2020
 
Δηλώστε συμμετοχή εδώ