
Δημήτρης Διαμαντίδης, δημοσιογράφος
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι δημοσιογράφος μαζικών μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα τα τελευταία 22 χρόνια και ειδικεύεται σε οικονομικά και επιχειρηματικά σχόλια.
Εργάζεται εδώ και 19 χρόνια στην καθημερινή οικονομική εφημερίδα Ημερήσια (Υποκατάστημα Βόρειας Ελλάδας) και από το 2006 έχει αναλάβει το δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό ρεπορτάζ στον μεγαλύτερο ραδιοφωνικό σταθμό της Βόρειας Ελλάδας, το Ράδιο Θεσσαλονίκης.
Επιπρόσθετα, τον τελευταίο 1,5 χρόνο εργάζεται στην εφημερίδα Thessnews. Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι για τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται ενεργά και συνεχώς με την εταιρική επικοινωνία καθώς και με τη δημιουργία και τη διαχείριση περιεχομένου για διάφορους θεσμούς και επιχειρήσεις.