ΤΙμώμενη Χώρα ΠολωνίαΤο 2019 η Πολωνία και η Ελλάδα γιορτάζουν την 100η επέτειο από την εδραίωση των διπλωματικών σχέσεων. Για να εορτάσουμε αυτή την μοναδική επέτειο, η Πολωνία συμμετέχει ως τιμώμενη  χώρα στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2019.

Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τους επισκέπτες στο Πολωνικό Περίπτερο (104) όπου μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη χώρα μας και να εξερευνήσουν τους λόγους που η Πολωνία αναδεικνύεται με τόσο γρήγορους ρυθμούς ως ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμός για πολλούς ταξιδιώτες και κοσμογυριστές από όλο τον κόσμο. Στην Πολωνία θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε μέρη όπου δημιουργήθηκε η ιστορία! Πέρυσι η Πολωνία γιόρτασε τα 100 χρόνια από την επανάκτηση της  ανεξαρτησίας της: αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για να μάθετε περισσότερα για τη χώρα μας και την χιλιόχρονη νεότερη ιστορίας της, την πλούσια παράδοσή της και τα εντυπωσιακά πολιτιστικά επιτεύγματά της.

Στην Πολωνία μπορείτε να βρείτε 16 μνημεία που συγκαταλέγονται στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς, μεταξύ άλλων πολλά παλάτια, κάστρα, μουσεία και φυσικά εκπληκτική φύση. Όσοι επισκέπτονται την Πολωνία έχουν την ευκαιρία να διαλέξουμε ανάμεσα στις 23 προστατευόμενες περιοχές φυσικού περιβάλλοντος που όλοι οι λάτρεις της φύσης πρέπει οπωσδήποτε να δουν.

Η Πολωνία αποτελεί επίσης εξαιρετική επιλογή για τις επιχειρήσεις! Είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με ανεπτυγμένες υποδομές, μορφωμένο ανθρώπινο δυναμικό και ευνοϊκή τοποθεσία, είναι συνεχώς ελκυστική για τους ξένους επενδυτές. Αποτελεί ενδιαφέρον προορισμός για τους σπουδαστές και τους μελλοντικούς φοιτητές. Επί του παρόντος, το πολωνικό σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αναπτύσσεται ταχέως. Η Πολωνία κατέχει την τέταρτη θέση στην Ευρώπη όσον αφορά τον αριθμό των ατόμων που έχουν εγγραφεί σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τα Πολωνικά πανεπιστήμια προσφέρουν περισσότερους από 600 κλάδους σπουδών που διδάσκονται στο υψηλότερο επίπεδο.

Ανεξαρτήτως του τι αναζητάτε: διακοπές, επιχειρηματική ευκαιρία ή σπουδές στο εξωτερικό, πρέπει να επισκεφθείτε το Πολωνικό Περίπτερο και να μάθετε περισσότερα για την Πολωνία!