1. Κερδίστε δωρεάν εισιτήρια για την Πολωνία!


Ετοιμαστείτε να πετάξετε με άνεση με τη LOT Polish Airlines και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Πολωνίας.

Πώς θα συμμετάσχετε;

  1. Επισκεφθείτε το περίπτερο της Πολωνίας (περίπτερο 15, stand 23) στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2021, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στις 12- 14 Νοεμβρίου 2021.
  2. Συμπληρώστε το Έντυπο Εγγραφής στο Διαγωνισμό που διατίθεται στο Πολωνικό Περίπτερο για να λάβετε μέρος στην κλήρωση.
  3. Κερδίστε δωρεάν εισιτήρια μετ' επιστροφής στην οικονομική θέση από Ελλάδα προς Πολωνία με την LOT Polish Airlines για εσάς και τον συνταξιδιώτη σας.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11 π.μ.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Σάββατο και ώρα 19 μ.μ. στο Πολωνικό Περίπτερο.

Το κουπόνι θα απονεμηθεί στον νικητή από την Α.Ε. κ. Artur Lompart, Πρέσβη της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Ελληνική Δημοκρατία, στις 14 Νοεμβρίου 2021, στις 12 μ.μ. στο Πολωνικό Περίπτερο.

Γενικοί κανόνες διαγωνισμού:

  1. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν κάτοικοι Ελλάδας.
  2. Πολωνοί πολίτες, το προσωπικό της Πρεσβείας της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα απαγορεύεται να συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
  3. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό και την παροχή των προσωπικών του δεδομένων, ο συμμετέχων συμφωνεί με την επεξεργασία τους από τους διοργανωτές (σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων της 29ης Αυγούστου 1997, ΦΕΚ 133/97 και τους κανονισμούς της ΓΚΠΔ της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων).
  4. Ο νικητής θα επιλεγεί με διαδικασία κλήρωσης μεταξύ των συμμετεχόντων που θα συμπληρώσουν το έντυπο εγγραφής στο διαγωνισμό.
  5. Μέγας  χορηγός και δωρητής των εισιτηρίων είναι η LOT Polish Airlines.
  6. Οι αναλυτικοί όροι και προϋποθέσεις για τα εισιτήρια απονομής θα επισυνάπτονται στο κουπόνι ως αναπόσπαστο μέρος του.

Καλή επιτυχία!

 

2. Τριήμερη διαμονή με πρωινό σε τέσσερα διαφορετικά ξενοδοχεία


Τα xionodromika.gr προσφέρουν δύο διαγωνισμούς, έναν στο Facebook και έναν στον Instagram με δώρο τριήμερη διαμονή με πρωινό σε τέσσερα διαφορετικά ξενοδοχεία.

Δύο νικητές θα βγουν από τον διαγωνισμό στο Facebook και δύο νικητές θα βγουν από τον διαγωνισμό στο Instagram.

Οι νικητές θα βγουν αυτόματα μεσώ ειδικής εφαρμογής από τα Likes που έχουν γίνει στα posts του xionodromika.gr.

 
     

 

3. Δύο αεροπορικά εισητήρια με προορισμό την Ιορδανία


Ο Οργανισμός τουρισμού Ιορδανίας & η Αεροπορική εταιρεία Royal Jordanian κατα την διάρκεια της έκθεσης θα κληρώσει 2 αεροπορικά εισητήρια με προορισμό την Ιορδανία .

Ευγενική χορηγία της Royal Jordanian.
Προμηθευτείτε τους λαχνούς στο stand 26, περίπτερο 15

www.rj.com
www.visitjordan.com

 

 

4. Ένα δωμάτιο για 3 νύχτες το καλοκαίρι σε περίοδο του φεστιβάλ επιδαυρου


Ένα δωμάτιο για 3 νύχτες το καλοκαίρι σε περίοδο του φεστιβάλ επιδαυρου που θα περιλαμβάνει διατροφή και εισιτήρια για παράσταση στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου.

 

5. Ένα 3ήμερο τον Μάιο του 2022 σε ένα από τα ξενοδοχεία του ομίλου Philian Hotels & Resorts στην Σκιάθο


Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα 3ήμερο τον Μάιο του 2022 σε ένα από τα ξενοδοχεία του ομίλου Philian Hotels & Resorts στην Σκιάθο.

Παρακαλώ για την συμμετοχή σας, να σημειώσετε το Ονοματεπώνυμο και το email σας στο Περίπτερο 13, stand: C15 του ομίλου Philian Hotels.

Την Κυριακή , στο τέλος της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

Σας περιμένουμε!