Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη - Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 11 Νοέμβριος, 2015

«Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη - Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου»

Σας ενημερώνουμε ότι, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ θα συμμετέχει στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 15 Νοεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη. Το περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ θα βρίσκεται στο Hall 13, stand 31.

Στα πλαίσια της Έκθεσης ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 στις 12:30, στο χώρο του περιπτέρου της ΠΑΜ-Θ, με θέμα: «Ο τουρισμός στο επίκεντρο της στρατηγικής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Νέα εργαλεία και προγραμματισμός».

Στόχος της συμμετοχής της Περιφέρειας είναι η ανάδειξη των πιο σημαντικών πόλων έλξης τουριστικού ενδιαφέροντος, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, προτείνοντας διαδρομές και πακέτα προορισμών 24μηνου τουρισμού, σε συνεργασία με όλους τους φορείς.

Τιμητική προβολή θα έχει στο περίπτερο της ΠΑΜ-Θ η παραδοσιακή Θρακομακεδονική γαστρονομία, όπου καθημερινά θα πραγματοποιούνται από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου δράσεις μαγειρικής και οινογνωσίας, ανοιχτές στο κοινό. Ενώ τη συμμετοχή θα πλαισιώσουν και τοπικά συγκροτήματα που θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς και μουσικές.

Από το Γραφείο Τύπου
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης