«Όταν κοιτάς από ψηλά»

Η Αερολέσχη Αεροδρομίου Μυρίνης θα βρίσκεται για όλες τις ημέρες στη Thessaly Expo 22.

Τα μέλη της που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο της Γενικής Αεροπορίας και του αεραθλητισμού, θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν με περισσότερες λεπτομέρειες τα υπερελαφρά αεροπλάνα, τα drones και τον αεραθλητισμό γενικότερα. Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση για το κοινωνικό έργο της ΑΑΜ, που περιλαμβάνει πτήσεις πυροπροστασίας, έρευνας και διάσωσης και γενικότερης δράσης που εντάσσονται στον μηχανισμό της Πολιτικής Προστασίας.

Ζήστε από κοντά, την εμπειρία της πτήσης!

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Εκπαίδευσης – ΕΚΑΒ 5

Τομέας Καρδίτσας

Παρέχοντας καθημερινά τις υπηρεσίες του στον πολίτη, το ΕΚΑΒ δίνει το παρών στη Thessaly Expo 22. Στελέχη του θα βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, παρέχοντας πληροφορίες και διαδραστικές ενότητες, χρήσιμες για την καθημερινότητα.

Πρώτες βοήθειες, ΚΑΡΠΑ και πολλές άλλες ενέργειες, χρήσιμες για τον συνάνθρωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα

«Επικοινωνία με ασυρμάτους»
Κι όμως η επικοινωνία είναι πάντοτε εφικτή!!! Ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, τα δίκτυα ασυρμάτου με τους εθελοντές της Ραδιολέσχης, δίνουν πάντοτε το παρόν. Με τεχνογνωσία και το κινητό τους αρχηγείο, βρίσκονται παντού, προκειμένου να συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, σε όποιο σημείο κι αν υπάρξει ανάγκη.
Ελάτε να γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για τις δράσεις της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, να «μάθετε» τα μυστικά της ασύρματης επικοινωνίας, να δείτε από κοντά το κινητό αρχηγείο της, την λειτουργία των ασυρμάτων πομποδεκτών και ασύρματες επικοινωνίες με διάφορα σημεία της χώρας.
Η Ραδιολέσχης Καρδίτσας από το 2001, είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και επιχειρησιακά ενταγμένη στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Ν. Καρδίτσας.

Διαβάστε περισσότερα