Το HALL OF GAMES διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα πλαίσια της 83ης ΔΕΘ.

Πρόκειται για ενα entertainment venue που θα λειτουργήσει στα πλαίσια της 83ης ΔΕΘ, στο περίπτερο 17 από 8-16/9/2018.

Aπευθύνεται σε όλες τις ηλικίες αφού θα υπάρχει παρουσίαση και αναδρομή από τα παλαιά arcade games που μεγάλωσε η προηγούμενη γενιά έως και virtual reality που ζει η σημερινή.

Από τις εκδηλώσεις ξεχωρίζουν οι ημιτελικοί και τελικοί του διεθνώς αναγνωρισμένου από την RIOT GAMES και μεγαλύτερου πρωταθλήματος στη Βαλκανική χερσόνησο, LEAGUE OF LEGENDS GREEK CHAMPIONSHIP, με τη νικήτρια ομάδα να εκπροσωπεί τη χώρα μας στο Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Επίσης, για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διοργανωθεί τουρνουά PUBG και FORTNITE με 100 άτομα παράλληλα στη φαντασμαγορική inSpot Gaming Arena που έχει στηθεί από τη μεγαλύτερη αλυσίδα στην Ευρώπη, inSpot.

Οι επισκέπτες του HALL OF GAMES θα περιηγηθούν στα περίπτερα μεγάλων εταιριών που σχετίζονται με το gaming και την τεχνολογία, θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς με πολλά δώρα, θα συμμετέχουν σε painting show από ήρωες των παιχνιδιών και θα φωτογραφηθούν με τις πιο γνωστές Πανευρωπαϊκά Cosplayers, αλλά και γνωστούς παίκτες esports που φιλοξενούνται στα πλαίσια του φεστιβάλ.

Αναγνωρισμένοι casters θα σχολιάζουν σε όλη τη διάρκεια την πορεία των τουρνουά που θα διοργανωθούν ενώ η εκδήλωση θα προβάλλεται στο διαδίκτυο σε real time με τη συνδρομή της μεγαλύτερης εταιρίας παροχής υπηρεσιών διαδικτύου Synapsecom.

Πλατινένιος χορηγός του φετινού HALL OF GAMES είναι η SAMSUNG η οποία θα στηρίξει την διοργάνωση με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας στο χώρο του Gaming.

Σε όλη της διάρκεια της εβδομάδας αυτής ο μεγαλύτερος σε ακροαματικότητα ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης ΖΟΟ radio θα εκμπέμπει ζωντανα μέσα από το χώρο της εκδήλωσης

H εταιρία AST Solutions έχει αναλάβει την διαδικτυακή επικοινωνία της εκδήλωσης με στόχο να υπάρχει για τους επισκέπτες η καλύτερη και ασφαλέστερη πρόσβαση στο χώρο και η παρακολούθηση των εκδηλώσεων.

Το HALL OF GAMES αναμένεται να επισκεφθούν περισσότεροι από 100.000 νέοι, φίλoι της τεχνολογίας και των esports.

Το φεστιβάλ θα λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00 μέχρι τις 22.00 και τις καθημερινές από τις 16.00 μέχρι τις 22.00.

Την παραγωγή της εκδήλωσης έχει αναλάβει η εταιρία Progress Advisors με μεγάλη εμπειρία στο χώρο με περισσότερες από 200 διαφορετικές εκδηλώσεις και 1.500.000 θεατές.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.hallofgames.gr
www.progressadvisors.gr
https://facebook.com/hallofgames

Progress Advisors 5 A.Papanastasiou Thessaloniki
tel 2310476371 email: pr@progressadvisors.gr