7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το κρέας και τα προϊόντα του (3-5 Φεβρουαρίου)

Τίtλος Συνεδρίου: «Από τον στάβλο στο πιάτο»

Το Πανελλήνιο Συνέδριο «Το Κρέας και τα Προϊόντα του», είναι το μοναδικό στη χώρα το οποίο συνενώνει όλες τις ενεργές επιστημονικές δυνάμεις που ασχολούνται με όλη την αλυσίδα παραγωγής κρέατος. Καλύπτει ευρέως θέματα που απασχολούν τον κλάδο: από την ελλειμματική πρωτογενή παραγωγή, τη μεταποίηση που γνωρίζει μεγάλη άνθιση, μέχρι και τη διάθεσή του στην κατανάλωση. 

Το Συνέδριο οργανώνεται από το περιοδικό Meat News σε συνεργασία με την ΔΕΘ HELEXPO και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης Zootechnia 2023,  3 - 5 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», αίθ. Ολυμπιάς.  

Το Meat News, ως οργανωτής του Συνεδρίου, εγγυάται την επιτυχία του στηρίζοντας το έργο της επιστημονικής επιτροπής, η οποία συγκροτείται υπό την άοκνη προεδρία του καθηγητή κ. Σπύρου Ραμαντάνη. Στόχος του Συνεδρίου είναι να δοθεί βήμα σε όλους τους επιστήμονες, τους φορείς, τα τμήματα και τις σχολές των Ελληνικών Πανεπιστημίων να παρουσιάσουν τα νεότερα αποτελέσματα ερευνητικών και εργαστηριακών εργασιών.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας και της Ελληνικής Κτηνιατρικής Ακαδημίας.