«Πουλάει σαν ζεστό ψωμί» η 11η Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού, Έτοιμων Προϊόντων ARTOZYMA

Πόλος έλξης για δύο από τους πιο εξωστρεφείς και καινοτόμους κλάδους της οικονομίας είναι οι εκθέσεις ARTOZYMA και ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW, που βρίσκονται σε εξέλιξη από τη ΔΕΘ-HELEXPO στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στο Metropolitan Expo αντίστοιχα.

Αυξημένη επισκεψιμότητα καταγράφουν και οι δύο εκθεσιακές διοργανώσεις, στις οποίες αποτυπώνεται ο παλμός της αγοράς της αρτοποιίας και των κοσμημάτων.

Οι εμπορικοί επισκέπτες της ARTOZYMA προέρχονται από όλη την Ελλάδα και 25 χώρες, γεγονός που φανερώνει τη διεθνοποίηση της έκθεσης.

Η ARTOZYMA που θα διαρκέσει μέχρι και αύριο διευρύνει τους ορίζοντες της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, καθώς συγκεντρώνει όχι μόνο τις σημαντικότερες επιχειρήσεις, αλλά και τις νεότερες τάσεις και τεχνολογικές εξελίξεις.

Με ένα μεγάλο και επίκαιρο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων και δράσεων η ARTOZYMA έχει στο «ενεργητικό» της το πρόγραμμα παρουσιάσεων της Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας, καθώς και τα σεμινάρια του Ιταλού δεξιοτέχνη της υψηλής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, Matteo Manuini, που παρουσιάζει νέες τεχνικές για ζύμες φούρνου και ζαχαροπλαστείου. Ακόμη, φιλοξενεί το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, καθώς και το δημιουργικό εργαστήρι Pastry Lab, όπου καταξιωμένοι chef της ζαχαροπλαστικής φτιάχνουν εμπνευσμένα γλυκά με νέες τεχνοτροπίες και πρωτότυπα υλικά.

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν σεμινάρια και workshops, που αφορούν τις νέες τάσεις του κλάδου και την τεχνολογία τροφίμων, όπως είναι τα σεμινάρια της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων.

Η φετινή ARTOZYMA παρουσιάζει 44% αύξηση των εκθετηρίων χώρων και 46% άνοδο στον αριθμό των άμεσων εκθετών σε σχέση με το 2022. Η έκθεση έχει 206 εκθέτες (άμεσους και έμμεσους), εκ των οποίων οι 19 άμεσοι ξένοι εκθέτες προέρχονται από 8 χώρες (Τουρκία, Βουλγαρία, Γερμανία, Τατζικιστάν, Κύπρο, Πολωνία, Ιταλία & Ιράν).

Όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις της ARTOZYMA και το σύνολο της ενημέρωσης για την έκθεση μπορείτε να τα δείτε στη διεύθυνση: https://www.artozyma-expo.gr

Η ARTOZYMA, που απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες, λειτουργεί σήμερα από τις 10:00 έως τις 19:00 και τη Δευτέρα από τις 10:00 έως τις 18:00.