Η ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW συγκεντρώνει επάνω της όλη τη λάμψη του κοσμήματο

Η μεγαλύτερη κλαδική έκθεση για το κόσμημα, το ρολόι, τους πολύτιμους λίθους, τη συσκευασία και τον εξοπλισμό αργυροχρυσοχοΐας μέχρι και αύριο στο Metropolitan Expo

Εξωστρέφεια και μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από όλο το φάσμα του κοσμήματος καταγράφεται στην ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW, η οποία πραγματοποιείται μέχρι και αύριο στο Metropolitan Expo.

H ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW έχει συνολικά 370 εκθέτες (άμεσους και έμμεσους), μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου του κοσμήματος, των ωρολογίων και των πολύτιμων λίθων, και με αυξημένη εκθεσιακή κάλυψη σε σχέση με το 2023.

Από τους 370 εκθέτες οι άμεσοι είναι 240 και προέρχονται από Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρο, Τουρκία, Ινδία, Γερμανία, Βέλγιο και Εσθονία, ενώ οι έμμεσοι είναι 130.

Η έκθεση φιλοξενεί για τρίτη συνεχή χρονιά το DESIGN SECTION με συμμετοχές Ελλήνων σχεδιαστών, με στόχο την ανάδειξη της ελληνικής σχεδιαστικής δυναμικής του κλάδου, ενώ ενσωματώνει

και πρόγραμμα προσκεκλημένων ξένων εμπορικών επισκεπτών από Μάλτα, Βέλγιο, Βόρεια Μακεδονία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Πέραν του αμιγώς εκθεσιακού σκέλους, διευρυμένο είναι και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεών της. Ξεχωρίζει μάλιστα η προβολή της κινηματογραφικής ταινίας μικρού μήκους για το ελληνικό κόσμημα και την ιστορία του με τίτλο «LOVE IN THE MAKING». Πρόκειται για ένα έντεχνο κινηματογραφικό «ταξίδι» στην ιστορία του ελληνικού κοσμήματος, διάρκειας 9 λεπτών, το οποίο δημιούργησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών

(ΠΟΒΑΚΩ).

Στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων περιλαμβάνονται και ομιλίες για επίκαιρα ζητήματα του κλάδου του κοσμήματος και της γεμολογίας (όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις στη διεύθυνση: https://www.athens-jewellery-expo.gr/presentation- stage/ ).

Η ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW, που επίσης απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες, είναι σήμερα ανοιχτή από τις 10:00-20:00 και αύριο από τις 10:00-19:00.