ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • English
  • Ελληνικά

    Είστε εδώ

    • Είστε εδώ:
    • Αρχική > Η ΔΕΘ-Helexpo Θεσμός Υποστήριξης του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»

Η ΔΕΘ-Helexpo Θεσμός Υποστήριξης του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»

Η ΔΕΘ-Helexpo Θεσμός Υποστήριξης του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»

Τη στήριξη του 9ου Διεθνoύς Μαραθωνίου “Μέγας Αλέξανδρος”, ο οποίος πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη στις 6 Απριλίου, αποφάσισε ο εθνικός εκθεσιακός φορέας ΔΕΘ-Helexpo.

Η διοίκηση και εργαζόμενοι της ΔΕΘ-Helexpo θα τρέξουν στον Μαραθώνιο και μέρος των εσόδων από τη συμμετοχή της εταιρείας θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σωματείο της Θεσσαλονίκης.

Η ΔΕΘ-Helexpo, με την ιδιότητα του θεσμού υποστήριξης του Διεθνούς Μαραθωνίου, θα υπογράψει και Μνημόνιο Συνεργασίας με τον “Μορφωτικό Εκδρομικό Αθλητικό Σύλλογο Τρίτων Θεσσαλονίκης”, ο οποίος διοργανώνει τον Μαραθώνιο.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές προβλέπει ενίσχυση των ενεργειών προβολής του “Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων”, του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης μέσα από εκθέσεις και γεγονότα που διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ακόμη, η ΔΕΘ-Helexpo και ο “Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων” θα αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες για τη διοργάνωση γεγονότων, οικονομικού, πολιτιστικού και αθλητικού ενδιαφέροντος.