ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • English
  • Ελληνικά

    Είστε εδώ

Back to the Streets

Το «Παιχνίδι συνεχίζεται» στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και αυτή τη φορά επιστρέφει στον… δρόμο, με μια σειρά δράσεων που  θα προβάλλουν και θα προωθήσουν την Street Culture (κουλτούρα του δρόμου) της πόλης. Εργαστήρια και επιδείξεις Skateboard, BMX, Longboard, Graffiti, Break dance, Capoeira και Street Theatre αναμένεται να εντυπωσιάσουν και να συναρπάσουν τους επισκέπτες της 79ης ΔΕΘ, προσελκύοντας παράλληλα το νεανικό κοινό της πόλης. 
 
 
Αθλητές BMX και Skateboard, χορευτές Break dαnce,  Capoeiristas, καλλιτέχνες Graffitiακροβάτεςμίμοιζογκλέρ και ισορροπιστές θα αναλάβουν την διοργάνωση θεματικών εργαστηρίων εκμάθησης και πειραματισμού με μορφές τέχνης, αθλητισμού και χορού που στο σύνολό τους αποτελούν τη λεγόμενη «κουλτούρα του δρόμου».
 
 
Η δράση «Back to the Streets», την οποία συνδιοργανώνουν η εταιρεία Alpika με τη ΔΕΘ-Helexpo, θα κορυφωθεί το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου με τη διοργάνωση του πρώτου longboard race στη Θεσσαλονίκη εντός της ΔΕΘ, με street performances και με μουσική από τους Paranaue.
 
 
«Back to the Streets» καθημερινά κατά τη διάρκεια της 79ης ΔΕΘ (06/09–13/09) από τις 17.30 έως τις 21.30 στον υπαίθριο χώρο έναντι του Περιπτέρου 14.